Abonner på nyheter
Kontakt oss
Se fangstrapporter
Logg inn

Rapportering

Skrevet av: FSte, publisert 27.05.2013

 

Uskedal Grunn- og Elveeigarlag vil ha alle rapportane inn elektronisk.

 

Nettsidene inneheld ein modul for registrering av fangst for anten internett eller mobil. Her er det berre å registrere seg som fiskar og registrere i veg. Merk at all fangst skal rapporterast inn så snart som mogleg og før ein løyser nytt kort. 

Statistikken er viktig for forvaltarane av elva, men også kjekt for fiskarane å følgje med på. Frå 2013 er det fangst rapportert inn elektronisk som er gjeldande, og vi håpar at fiskarane er nøgne med å følgje opp dette. Dersom det er nokon som ikkje har PC eller mobil, eller har vanskar med å bruke dette, ta kontakt med styret, så skal vi hjelpe til med dette.

For å få lenke til fangsskjemaet på mobil, kan du:

1. Klikke knappen til venstre med navn Fangstrapportering og legge inn mobilnummer eller (hvis du er registrert i systemet med e-post) e-post adressa di.

Når du er registrert i systemet kan du logge deg på medlemssidene og oppdatere din profil med navn, adresse, e-postadresse o.l. 

OKDenne siden benytter cookies
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å bedre din brukeropplevelse. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler . Detaljer